Visuaalinen ilme

Graafinen suunnittelu/ Visuaalinen ilme | Tunnukset | Painotuotteiden suunnittelu

Suunnittelemme sinulle brändiäsi ilmentävät graafiset elementit sähköiseen mediaan ja painotuotteisiin

Me ihmiset olemme hyvin visuaalisia ja Instagramin ja muiden digitaalisten kuvapalveluiden aikana silmää miellyttävien aistimusten merkitys on kasvanut entisestään. Kiinnitämme ensimmäiseksi huomiomme siihen, mitä näemme. Kaunis ulkoasu houkuttelee ihmisiä tutkimaan lisää ja sillä on suuri merkitys myös kilpailuetuna ja osana yrityksen strategiaa. Se on kuin kukkia mehiläisille! Ulkoasu ei ole silti pelkkää silmäkarkkia, vaan se ilmentää osaltaan yrityksen ja brändin persoonallisuutta, sanomaa sekä ammatillisuutta. Laadukkaasti toteutettu sivuston ulkoasu antaa hyvän ensivaikutelman ollessaan kuin käyntikortti tai ensimmäinen kädenpuristus.

Brändin ja yrityksen identiteetti ja persoonallisuus muodostuu monesta tekjijästä, joiden tavoitteena on luoda erilaisia mielikuvia asiakkaiden silmissä ja mielissä. Kaikella sanallisella, sanattomalla ja visuaalisella viestinnällä on merkitystä, kun halutaan pystyä luomaan tietty, aidosti yrityksen ydinviestejä heijasteleva ja ilmentävä mielikuva asiakkaiden mielissä heti kättelyssä. Asiakas muodostaa tiedostamattaan välittömästi kuvan ajatuksissaan sinun yrityksestäsi astuessaan sisälle lliketiloihisi, nähdessään logosi tai brändisi symbolin, puhumattakaan nykymaailmassa välttämättömän internetsivuston ilmeestä tai tuotteiden designista.

Visuaalinen ilme

Mikä on yrityksille sopiva värimaailmaa?

Sen lisäksi, että värimaailma heijastelee yrityksen ilmettä ja persoonallisuutta, väreillä on myös psykologista merkitystä. Tiesitkö esimerkiksi, että sairaaloissa käytetään usein vihreää väriä luomaan rauhallisempaa tunnetta potilaille? Mitä sinä haluaisit kertoa yrityksestäsi asiakkaillesi ja minkälaisia tunteita haluaisit heissä herättää?